פרופ' יהודה אדלר
פרופ' יהודה אדלר עם מיטב מומחי הרפואה של זאפ דוקטורס.
פרופ' יהודה אדלר: החיסון נגד קורונה גורם לדלקת שריר הלב
פרופ' יהודה אדלר : הרבה חולים מגיעים אליי עקב דלקות בשרירי וקרום הלב עקב החיסון נגד קורונה שהוזרק לגופם. פרופ. אדלר טוען כי נתונים אלו אינם מגיעים למשרד הבריאות המקבל נתונים מבתי החולים בלבד וחולים אלו אינם מגיעים לבתי חולים.
פרופ' יהודה אדלר, מומחה לקרדיולוגיה, פנימית ומנהל רפואי: "אני מבולבל. אני לא מאמין שיש אדם אחד במדינת ישראל שמבין את ההתוויות ויכול לעקוב אחריהן. ברגע שלא עצרו את מסיבות הסילבסטר, ברגע שראינו איך המנהיגים מתנהגים, ברור שאיבדנו את השליטה. האומיקרון מתפשט בכל מקום. מה שקורה כאן לדעתי זו שערורייה שצריכה ועדת חקירה, ככה לא מנהלים מגפה. לא לאפשר לחולים לעבור בדיקת PCR כדי לדעת מה יש להם זו רפואה טובה? זה איבוד שליטה טוטאלי".
פרופ' יהודה אדלר הוא פרופסור מן המניין לקרדיולוגיה באוניברסיטת ת"א, המנהל הרפואי רשת משען דיור מוגן ישראל,
דיקן וראש המסלול למנהל מערכות בריאות בבית הספר למקצועות הבריאות והרפואה במרכז האקדמי למשפט ולעסקים ברמת גן.
פרופ' יהודה אדלר מכהן כיו"ר האיגוד הקרדיולוגי האירופאי (ESC) לכתיבת ההתוויות העולמיות החדשות למחלות קרום הלב שהתפרסמו ב-2015,
וכיו"ר האיגוד הקרדיולוגי האירופאי למחלות שריר וקרום הלב מטעם האגוד הקרדיולוגי האירופאי (ESC).
לעמוד הבית של המובילים והמשפיעים.



